Ons Tweede Thuis

Jij&Ik is de slogan van Ons Tweede Thuis. Zij staan voor het samen werken aan een goed leven voor kinderen en volwassenen met een beperking. Er wordt onder andere begeleiding geboden om cliƫnten zo goed mogelijk in de samenleving te laten meedoen. Daarom biedt Ons Tweede Thuis diverse locaties om te werken of voor dagbesteding.

Kinderboerderij de Boerenzwaluw valt onder de zorglocaties bij Ons Tweede Thuis. Wij bieden plek aan mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die zelfstandig, of met een beetje toezicht, hun werk kunnen doen. Toezicht wordt (op locatie) gehouden door de begeleiders van Ons Tweede Thuis. De locatie biedt lichamelijk werk in de buitenlucht, tussen de dieren en in de natuur. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:
– dieren voeren en verzorgen
– het terrein, de stallen en de hokken schoonhouden
– bezoekers ondersteunen
– helpen in de kiosk

Kinderboerderij De Boerenzwaluw werkt met volwassenen en kinderen , met een geldige indicatie VG 3, 4 of 6 en een IQ hoger dan 45. Tevens bieden wij plek aan leerlingen van het speciaal onderwijs en schoolverlaters om stage te lopen of werkervaring op te doen.

Op onze Kinderboerderij is het altijd levendig en elke dag anders. Het werk is uitdagend en afwisselend. Een mooie plek voor de natuur- en dierenliefhebber.

Bekijk voor meer informatie de website van Ons Tweede Thuis.