Laden Evenementen

Aangepaste Paasactiviteit 2020

12 april , 2020 @ 14:00 - 15:00
  • Dit evenement is voorbij.

Alle evenementen gaan tot en met 31 mei helaas niet door. Iedereen moet zoveel mogelijk binnenblijven, om ervoor te zorgen dat het coronavirus minder kans heeft om te verspreiden. Voor degenen die nu ziek zijn, wensen we jullie veel beterschap toe! Daarom hebben we een alternatief voor de Paasactiviteit op 12 april om 14.00 uur (voor iedereen!) De beheerders van De Boerenzwaluw hebben een paasactiviteit bedacht, waar iedereen aan mee kan doen, vanuit huis. Iedereen tussen de 0 en 150 jaar mag en kan meedoen! Wat gaan we doen?

Maak je origineelste en/of mooiste paasei

Maak een paasei, dat kan door te tekenen, schilderen, plakken of wat dan ook. Maak een foto van jouw paasei.

Insturen voor 11 april

Stuur je foto in voor 11 april naar boerenzwaluw@onstweedethuis.nl. Schrijf in de mail je voor- en achternaam, hoe oud je bent en ook je emailadres. Dan maak je kans op een leuk prijsje.

Categorieën

Er zijn vier categorieën. Voor iedere categorie hebben we een prijsje voor het origineelste/mooiste paasei. De categorieën:

  • Eerste categorie 0 tot 7 jaar
  • Tweede categorie 7 tot 13 jaar
  • Derde categorie 13 tot 18 jaar
  • Vierde categorie 18 jaar en ouder

Paasactiviteit 12 april: livestream

Op 12 april hangen we alle ingezonden paaseieren verspreid over de boerderij. Om 14.00 uur gaan we live op Facebook en zal één van de beheerders jullie laten zien en vertellen hoe het nu gaat op de boerderij en zullen we natuurlijk de dieren laten zien. Tijdens het filmpje zullen alle ingezonden paaseieren voorbijkomen.

Aan jullie de vraag, hoeveel eieren er op de kinderboerderij hangen. Jullie kunnen je antwoord sturen naar ons e-mailadres. Uit alle goede inzenders zullen wij een winnaar trekken en hij/zij wint ook een leuk prijsje. Tijdens de livestream kunnen jullie ook vragen stellen, die we die middag ook gaan beantwoorden.  Wij hopen dat we veel paaseieren mogen ontvangen en dat jullie op 12 april om 14.00 uur naar ons komen kijken op de livestream op onze Facebookpagina!

 

 

 

Gegevens

Datum: 12 april , 2020
Tijd: 14:00 - 15:00

Locatie

Venue Name: de Kinderboerderij
Address: Boslaan 5
Hoofddorp, Netherlands
Telefoon: 023 56 265 35