Helpt u mee inzamelen?

Heeft u afgedankte of niet gebruikte kleine apparaten staan?
Lever deze dan bij ons in!

Kinderboerderij De Boerenzwaluw neemt deel aan Wecycle, waarbij kleine elektrische apparaten ingeleverd kunnen worden. De kinderboerderijen ontvangen hiervoor jaarlijks een vergoeding. De vier kinderboerderijen met de meest ingeleverde apparaten ontvangen jaarlijks een extra financiële bonus.

Wecycle is een non-profitorganisatie en organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle is een handelsnaam van de Stichting NVMP en ISO-gecertificeerd. Wecycle wil zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) inzamelen en garandeert een optimale recycling. Hierdoor komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en hoeven er minder primaire grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur.

De samenwerking met de kinderboerderijen is onderdeel van het educatieve programma van Wecycle. Wecycle hecht veel waarde aan informeren van kinderen, hun ouders en grootouders over de noodzaak van het inleveren van afgedankte elektrische apparaten.

Helpt u mee inzamelen?

Met jullie hulp kunnen wij investeren in technisch gereedschap voor onze kinderboerderij. Zo houden wij de boerderij in goede staat. Dit levert meer leefplezier voor de dieren op, en meer bezoekplezier voor u!

U kunt kleine elektrische apparaten inleveren die ongebruikt of kapot zijn. De apparaten mogen maximaal voldoen aan de volgende maten: lengte 65 cm, breedte 50 cm en hoogte 30 cm.